Маніфест Тувалу 51 (Entrepreneurs for Ukraine)

 

 













Маніфест Тувалу 51










«Поділися й живи, або тримати і помирай»




                         Унизу герб Шербура. Три зірки символізують Трійцю з 18 століття.

 


Тувалу 51 потрібен був прапор. У цьому є кілька символів. Земля обітована, 12 апостолів, прихованих за гербом у французькому стилі (дванадцять прихованих зірок), і Ісус у кінці цього герба (пробита зірка), тобто тринадцять, тому Юда включений, або пробиті, або приховані, він включений. Ці тринадцять прихованих або пробитих зірок можуть бути символом або оригінальні тринадцять колоній, або тринадцять штатів злочинців*. Але, оскільки оригінальні тринадцять колоній представлені вже смугами, їх не потрібно двічі представляти на прапорі, в той час як тринадцять штатів злочинців -які не зовсім однакові- представляє расистську складову американської історії, що було справді поштовхом до написання цього маніфесту. Також можна побачити возз’єднання Трійці на гербі французького міста Шербур, це саме місто, де була написана перша версія цього маніфесту на початку червня 2020 року.



 

Ця прекрасна пророча фотографія нижче була використана для проекту Tuvalu 51.Ми просто додаємо на нього наш прапор і девіз. Це комета Neowise, сфотографована Даршаном Шанкаром 7 липня 2020 року з Сан-Франциско, Каліфорнія, з мостом Золоті Ворота на передньому плані. (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:The_Golden_Gate_Bridge_and_Comet_C2020_F3_NEOWISE_and.jpg





*Колишніми злочинцями були: Південна Кароліна, Міссісіпі, Флорида, Алабама, Джорджія, Луїзіана, Техас, Вірджинія, Арканзас, Теннессі, Північна Кароліна, Арізона, Міссурі та Кентуккі.



Маніфест Тувалу 51

(українська версія)






У ці часи приреченості та хаосу ми повинні врятувати останню свічку вільного світу. Ми, біженці, ми, голодні по справедливості, ми, сучасні раби, проголошуємо:


У цей час приреченості та хаосу немає можливості повернутися назад. Нам залишається тільки зустріти те, що нас чекає. Те, що наближається – це кінець всьому. Щоб уникнути страждань дітей, ми повинні їх прихистити.


Новий плаваючий стан буде створено з оновленого дизайну кесонів Phoenix Другої світової війни, об’єднані разом, щоб утворити довговічні та економічно ефективні плавучі платформи, де можна будувати міста та ферми.


Ця держава буде названа на честь штату Тувалу, який є першою суверенною державою, яка зникла через зміну клімату та підвищення рівня моря. Число 51 означає нашу надію, що ця плаваюча держава може стати 51-м штатом США, якщо наші вимоги будуть прийняті.


Ми хочемо, щоб цей штат мав власну конституцію, як Техас.


Ми хочемо, щоб цей стан повернувся до духу засновників США.


Ми хочемо, щоб ця держава без розбору вітала всіх кліматичних біженців, політичних біженців, економічних біженців.


Ми хочемо, щоб ця держава була під захистом того, що може залишитися від вільного світу.

Держава «без зброї».



Ми хочемо, щоб держава заборонила індивідуальне володіння летальною зброєю. Смертельна зброя повинна бути зарезервована за законними збройними силами, тільки для забезпечення захисту від зовнішніх загроз, смертельна зброя не повинна використовуватися для забезпечення порядку, iза винятком необхідності знищити незаконні збройні формування. Законні збройні сили завжди супроводжуються цивільними військовослужбовцями, навченими запобігати зловживанням і вести переговори.

Цивільна служба



Ми хочемо, щоб проходила обов’язкова цивільна служба. Кожен повнолітній і здоровий громадянин перебуває на обов’язковій цивільній службі, якщо він безробітний, на випробувальному терміні не більше 18 годин на тиждень, а кожен інший громадянин і новоприбулий – не менше 2 годин на тиждень.

Ця цивільна служба є неоплачуваною роботою, яку пропонують громаді. Він замінює колишню в стародавньому світі обов’язкову військову службу, також відому в деяких країнах як «національна служба».

Цивільним військовослужбовцям можна попросити різноманітний набір завдань. Серед них – допомога в боротьбі з ненавистю та дезінформацією в Інтернеті.

Під час цієї цивільної служби новачків можуть попросити допомогти боротися з ненавистю та дезінформацією в Інтернеті, особливо з країнами проти вільного світу, з особливим акцентом на терористичних організаціях, які перебувають під наглядом та перевіркою розвідувального співтовариства.

Таким чином вони на деякий час стануть де-факто членами розвідувального співтовариства. Ті, хто виявить певний талант до цієї місії, потім будуть найняті розвідувальною спільнотою, дотримуючись правила неповного робочого дня, а тим, хто буде фактичним членом терористичних організацій або членами ворожих розвідувальних служб, буде відмовлено у статусі біженця.

Поділ роботи



Діліться та живіть, або тримати і помри”


Соціальна драбина може спрацювати лише в тому випадку, якщо всі (і особливо керівники) погодяться працювати лише неповний робочий день, особливо в періоди здоров’я, економічної та екологічної кризи.


У Тувалу 51 ми хочемо, щоб максимальний тижневий робочий час не перевищував 18 годин, тобто кожен має працювати неповний робочий день. Винятком з правила є відсутність достатньої кількості кваліфікованих працівників для виконання завдань на неповний робочий день (наприклад, лікарня), тоді дозволяється повний робочий день. Інший окрім правила – коли колега з будь-якої причини хворий або відсутній.


У Tuvalu 51 ми підтримуємо поширення роботи на неповний робочий день, як правило, і як рішення, щоб надати більше можливостей для працевлаштування більшій кількості людей, за умови, що кожен працівник погоджується дотримуватися цього правила.

Підробіток, як правило, також може допомогти у вирішенні проблем зі здоров’ям, оскільки працівники, які працюють неповний робочий день, цілком можуть подбати про своє здоров’я, займаючись у вільний час яким-небудь видом спорту. Крім того, двадцять осіб, які працюють на неповний робочий день, більш стійкі до надмірної кількості або прогулів, викликаних зовнішніми причинами (епідемії тощо), ніж десять людей, які перебувають у стресовому стані.

Робота на неповний робочий день, як правило, також може дуже добре допомогти зменшити рівень відходів і надмірного споживання, оскільки у людей, які працюють неповний робочий день, є більше часу на ЗМЕНШЕННЯ, ПОВТОРНЕ ВИКОРИСТАННЯ та ПЕРЕРАБОТКА.


Робота на неповний робочий день, як правило, також може призвести до кращої освіти дітей та дорослих, оскільки неповний робочий день має більше часу на навчання своїх дітей, а також більше часу на навчання, інформування та навчання.


Tuvalu 51 дає надію та стійкість, і саме в абсолютній зміні парадигми, як правило, є неповний робочий день у поєднанні з морським середовищем проживання. Щоб уникнути контактів у цьому пост-Covid світі, необхідно буде розділити на дві команди, а отже й виробництво, у всіх компаніях чи установах, які не мають можливості розширити свої приміщення, тобто майже всі підприємства та установи, державні чи приватні.


Жорстоке скорочення виробництва вдвічі де-факто означало б вдвічі скорочення податкових надходжень, і це було б занадто важко для демократій. Щоб пом’якшити цей шок, актуальність розвитку морського середовища існування виявляється у всій своїй правді.


Морське середовище проживання дозволить беззастережно прийняти всіх біженців і населення, що потрапило в біду, чого, на жаль, не буде бракувати в наступні роки. Ці групи населення підпадають під дію цього нового закону, неповний робочий день, «умову» їх «безумовного» прийому.


Таким чином, розподіляючи економічну діяльність наполовину на континенті, а наполовину на океан (плавучі міста, плавучі ферми тощо), країни-піонери, які визнають і підтримають Тувалу 51, зможуть зберегти свої податкові надходження, і, отже, їх здатність належним чином керувати кризою охорони здоров'я та клімату.


Інші «купюри», ті, хто хоче «зберегти все» буде засуджено займатися САМ ті ж проблеми, що й сьогодні з удвічі менше ресурсів ; радикальне покарання; економічна геєна. У тому, що ми живемо, є пророчий вимір. Щоб вижити, вам доведеться наслідувати святого Мартіна; ПОДІЛІТЬСЯ. Робота. Ресурси. Океан. Космос. Знання.


Пізніше, коли економіка знову почнеться, і зелене зростання більше не є простою концепцією, тоді ці групи працівників, які працюють неповний робочий день, поступово зможуть покращити свій спосіб життя і стануть резервуаром клієнтів / постачальників / заощаджувачів для відродження глобального економіки, що все ще набагато краще, ніж дозволити їм загинути біля європейського узбережжя чи на кордоні з Мексикою. Ви повинні ПОДІЛИТИСЯ сьогодні, щоб мати можливість процвітати завтра! Це все про девіз TUVALU 51 , “Діліться та живіть, або тримати і помри”. Це пророчий девіз, цей девіз також ідеально підійде для завоювання космосу.


У результаті ми хочемо, щоб Tuvalu 51 сприяти розподілу робочих місць у світовому масштабі, оскільки світ із 5 мільярдами осіб, які працюють на неповний робочий день, запропонує більше ринкових можливостей та кращу економічну стійкість до пандемій і криз, ніж світ до Covid. Підробіток, як правило, або розділення роботи, це не тільки вигідний бізнес, але й єдиний спосіб врятувати цивілізацію.



Захист для жінок і дітей



У цій світовій статистиці видно, що жертвами кровозмішення стає до однієї дитини з десяти. Інші оцінки показують, що до однієї людини з 3 , 86 % з них – жінки або дівчата, буде у своєму житті підданим зґвалтування або спробі зґвалтування. (Інформаційний звіт про зґвалтування пані Sophie Auconie та пані Marie ‑ Pierre Rixain, зареєстрований у президентстві Національної асамблеї Франції 22 лютого 2018 року .) *

Це просто означає, що одного чоловіка з трьох не можна вважати «цивілізованим» ...

Тож у Тувалу 51 ми хочемо, щоб діти віком до 15 років виховувалися в обмеженому доступі, «де правила встановлюють лише жінки» в будівлях/територіях, де дорослі чоловіки (старше 15 років) допускалися б лише за умови, що вони не мають даних про домагання або домашнє насильство, і за умови, що на це є згоду жіночої ради (рад), що контролює будівлю/територію(и). Кожного чоловіка, про якого повідомили або засудили за зґвалтування, спробу, домашнє насильство, образливу чи погрозливу поведінку, можна було б заборонити відвідувати зони, якими керують жінки.


Ми хочемо, щоб школа та навчальні заклади (спортивні тощо) прилягали до «зони прав жінок» і мали обмежений доступ.





Громадське здоров'я



У Тувалу 51 ми вважаємо, що здорові люди краще для суспільства, ніж хворі. З цієї причини кожна речовина, психоактивна чи ні, повинна мати розумне, обмежене або заборонене споживання протягом усього життя. Наприклад, плутоній повинен бути забороненою речовиною. Необхідно обмежити вживання алкоголю, цукру і жирів. Отруїти себе не має нічого спільного з індивідуальною свободою та вільним вибором, оскільки самоотруєння має несприятливі наслідки для громади та платників податків, зокрема через переважну кількість швидких і лікарень.

Кожна людина має специфічну толерантність до кожної речовини. Тільки медична консультація повинна підтверджувати або змінювати загальне правило.

Приклад :

Якщо медичне співтовариство стверджує загальне правило, згідно з яким будь-яка людина може споживати певну кількість цукру до розвитку діабету, то це можна використовувати для надання кожній людині довічного «цукрового кредиту» для використання з моменту його народження. Коли виявлено надмірне споживання, з’являється попередження, і ця особа потрапляє під допомогу медичної спільноти та проходить скринінг. Наприклад, кредит на цукор може мати форму кредитної картки, яка використовується для покупки їжі та проблемних речовин, таких як алкоголь. Кожна покупка автоматично зменшує кредит, розрахований на кількість цукру, пов’язаного зі штрих-кодом.

Технології, великі дані та штучний інтелект допоможуть зробити щонайменше дві речі :

1. Краще визначте, хто в групі ризику, справді розвиває захворювання, і тому спільнота допоможе цим людям ДО того, як вони захворіють, уникаючи таким чином надмірної кількості швидких і лікарень.

2. Пов’яжіть кожен штрих-код з точною кількістю речовин, які містить товар.



промисловість



Ми хочемо, щоб ця держава зберегла сировину, яку вона використовує/імпортує для своєї промисловості. Для цього принаймні десяту частину всієї використаної/імпортованої сировини необхідно безстроково зберігати у плавучих кесонах, у придатному для використання вигляді за рахунок кінцевого споживача, через спеціальний ПДВ. Це сховище вважається стратегічним і буде зарезервовано лише для завоювання космосу.


Ми хочемо, щоб Тувалу 51 підготував завоювання космосу. Ми знаємо, що наднові та гамма-спалахи є загрозою, Розширення та охолодження Всесвіту є ще однією загрозою ...і космічний об'єкт, як-от астероїди, є ще однією загрозою.

Щоб забезпечити захист від астероїдів, будь-який довготривалий космічний корабель повинен бути оточений кількакілометровим шаром рідкої або «желейної» води для поглинання ударів. Сама вода (штучний океан) захищена від космосу відповідним зовнішнім корпусом.


Щоб забезпечити захист від гамма-вибуху, ми підемо від них, як тільки зможемо, очікуючи, що ми зможемо швидко сховатися в плавучих кесонах. Товщина бетону повинна зупиняти гамма-промені.


Щоб забезпечити захист від універсального охолодження, ми відправимо космічні кораблі всюди в космосі, щоб зібрати якнайбільше вуглецю, водню та кисню, серед іншого необхідного матеріалу, щоб перетворити його на органічний матеріал, який можна використовувати для живлення бактерій у «штучний океан», який оточує космічні кораблі. Інфрачервоне випромінювання, яке випромінюють усі ці бактерії, дозволить підтримувати прийнятну температуру всередині космічного корабля, а при випромінюванні на зовнішній корпус цей інфрачервоний діапазон також дозволить уповільнити охолодження Всесвіту, сподіваємося, в хорошому сенсі. Бактерії в цьому штучному океані також можуть виробляти електрику та/або водень.


Ми хочемо, щоб Tuvalu 51 зростав на поверхні моря, бажано в районах, де циклони можуть не відбуватися. (Чорне море, Червоне море, Балтійське море, Середземне море, Японське море і так далі…)

Хоча промисловість Tuvalu 51 буде покладатися на морську відновлювану енергію, ми хочемо ввести плату за викиди вуглецю та дивіденди, як запропоновано кліматичним лоббі Citizen і вже впроваджено Канадою.*

Відносини з вільним світом

« Made in China » проти « Made in Tuvalu 51 » : революція середнього класу.



Все більше і більше товарів надходить з Китаю, завдяки чому Комуністична партія Китаю стає багатшою і сильнішою, а гніт Гонконгу, тибетців та уйгурів стає все сильніше. Це не мрія про тривале одужання !

Натомість ми пропонуємо вітати будь-якого біженця в цьому світі, лише за ОДНІЄЇ умови: вони погоджуються працювати неповний робочий день, а не повний робочий день, таким чином встигаючи отримати освіту, стати більш кваліфікованим і таким чином швидше вступити до середнього класу.

Справа в тому, що 2 мільярд держава середнього класу дозволить собі набагато більше ринкових можливостей загалом, ніж мільярд неосвічених «рабів», які працюють повний робочий день. Тому що середній клас, навіть ощадливий і зелений, виробляє і споживає більше товарів і послуг з високою доданою вартістю.

З багатьох причин процвітання, а значить і прибуток, залежить і буде залежати все більше від ринкових можливостей, а не від низьких витрат на робочу силу.

Це припущення може здатися занадто «революційним», але це не так. Це математика.

Якщо ми визнаємо, що жодна країна не може дозволити два мільярди біженців, їх має бути можливим прийняти в доступних плавучих містах і на фермах, розташованих у величезній морській зоні островів Тувалу або де-небудь ще.

Тепер у компаній вільного світу буде благородна мета: ділитися своєю роботою з біженцями, а не переїжджати до «рабів» на материковому Китаї.


Ми хочемо, щоб Tuvalu 51 вела переговори спочатку з урядом островів Тувалу, потім з урядом Сполученого Королівства та уряду США, і, нарешті, з Європейським Союзом та Організацією Об’єднаних Націй.


Якщо уряд Тувалу та уряд Сполученого Королівства приймуть цю пропозицію, дозвольте островам Тувалу стати частиною Сполучених Штатів, але з певним ступенем незалежності десь між Пуерто-Ріко та Каліфорнією, і стати першою «плаваючою державою» для біженців у історії. Тоді Тувалу 51 може бути перейменовано в «Новий Тувалу» або будь-яку іншу назву, за яку проголосували б. Якщо Tuvalu 51 не досягне такої угоди, вона продовжуватиме називати себе Tuvalu 51 і шукатиме прямих переговорів з Європейським Союзом та Організацією Об’єднаних Націй, включаючи УВКБ ООН, і Tuvalu 51 сподівається стати міжнародною офшорною компанією. Вона надаватиме допомогу біженцям і навчальний центр під захистом будь-якої організації вільного світу, яка погодиться його захищати.


Під час цього процесу вітається будь-яка підтримка вільного світу, навіть з невеликих країн.

Ми хочемо, щоб Tuvalu 51 змусила вільний світ погодитися на розподіл робочих місць у всьому світі, оскільки світ із 5 мільярдами осіб, які працюють на неповний робочий день, запропонує більше ринкових можливостей та кращу економічну стійкість до пандемій і криз, ніж світ до Covid.

Відносини з розвідувальною спільнотою



У Тувалу 51 ми вважаємо, що розвідувальній спільноті було б вигідніше покладатися на широке населення, як на джерело розвідки та мудрих порад, а також на союзника.

Крім того, ми вважаємо, що населенню в цілому було б краще робити більш активний внесок у розвідувальне співтовариство, таким чином маючи певний контроль над цією ж розвідувальною спільнотою, принаймні для зміцнення демократії та підвищення її загальної ефективності..

Під час цього процесу взаємного зміцнення довіри здібних громадян і новачків можна попросити допомогти боротися з ненавистю та дезінформацією в Інтернеті, особливо з країнами проти вільного світу, з особливим акцентом на терористичних організаціях, під наглядом та перевіркою розвідувального співтовариства.

Таким чином вони на деякий час стануть де-факто членами розвідувального співтовариства. Ті, хто виявить певний талант до цієї місії, будуть потім найнятими до розвідувального співтовариства, дотримуючись правила неповного робочого дня, що дозволить звичайній розвідувальній спільноті краще зосередитися на деяких завданнях, які вважаються більш терміновими або важливими.

У Тувалу 51 ми вважаємо, що найкращою людиною, яка забезпечить нагляд, є талановита Reality Leigh Winner, тому ми просимо президента Biden помилувати її, тож, сподіваємося, ми зможемо її найняти.



Судова система



Ми хочемо, щоб ця держава вела переговори про скасування тюремної системи в усьому світі та скасування роботи в тюрмах і смертної кари.


Ми хочемо, щоб злочинці по всьому світу були звільнені з в’язниці та відправлені на плавучу фабрику під назвою «Геєна», ця плавуча фабрика буде присвячена виключно збору, очищенню та переробці пластику, що міститься в океані.


Цим всесвітнім злочинцям буде надано «варварське» громадянство, і тому їм ніколи не дозволять залишити цю плавучу фабрику, якщо не буде доведено, що вони нешкідливі чи невинні. В іншому випадку вони матимуть ті самі права, що й будь-яка інша людина, але право вступати в шлюб і продовжувати рід. Жінки будуть так на судні, а чоловіки на іншому. Частина грошей, які щорічно витрачаються на в’язниці по всьому світу країнами, які хочуть скасувати смертну кару та систему карцерів, піде як компенсація за транспортування своїх в’язнів до Геєни. Ці гроші підуть на будівництво та утримання плавзаводу «Геєна», а також на мінімальне харчування та медичне обслуговування варварів.


Продукт від продажу переробленого пластику буде переданий варварам, які його виробляли, оскільки варвари - це не тварини, вони просто варвари, як наші доісторичні предки... Вони будуть вільно домовлятися про його ціну, і їм буде надано право наймати міжнародні юридичні фірми, щоб вони подали до суду на забруднювачів і виробників пластику та зобов’язали їх сплатити штраф. Таким чином «варвари» будуть заробляти собі на життя, а частину цих грошей передадуть на компенсацію їхнім жертвам. Вони можуть використовувати свої гроші як хочуть і організовувати своє суспільство, як вони хочуть. Але варварам не дозволять ввозити заборонені товари, як-от зброю тощо…


Будь-яка інша робота в тюрмі буде вважатися рабством і незаконною.


Ми хочемо, щоб ця держава вела переговори та торгувала спочатку з вільним світом або тим, що від нього залишилося, але ми також хочемо свободи вести переговори та торгувати з іншими країнами, за умови, що вони погодяться вести переговори про скасування тюремної системи, роботи в тюрмах і смертної кари .


Порушники закону Тувалу 51 підлягають випробуванню за незначні правопорушення до отримання необхідної компенсації. Злочинців відправлять на корабель «Геєна» довічно за кровні злочини, жорстоке поводження з дітьми та пов’язані з ними злочини, а тому їм буде надано варварське громадянство, у той час як повторювачі дрібних правопорушень будуть відправлені туди до тих пір, поки їм необхідно продемонструвати, що вони повністю реабілітовані, і до тих пір, поки це потрібно для усунення заподіяної шкоди.


Судно Gehenna буде розділено на чотири окремі секції. Два сектори для громадян варварів, чоловіків і жінок, які працюють як незалежна нація з обмеженим доступом. Ще два сектори для повторних правопорушників (відокремлені чоловіками та жінками), які залишаються під юрисдикцією Тувалу 51 і функціонують більше як класична пенітенціарна установа «тимчасова».


На Tuvalu 51 ми віримо, що кожен матиме другий шанс, окрім кровних та пов’язаних із ними злочинів, тому всі ресурси реабілітації мають зосередитися на цьому другому шансі. Рецидив - не вихід. У Тувалу 51 існує три рівні випробування:


1-Правопорушники, які вперше вчинили злочин, мають другий шанс виконувати громадську роботу та запропонувати певну компенсацію своїм жертвам.


2-Повторні правопорушники (правопорушники вдруге) відправляються до сектору пробації «Геєна» до тих пір, поки вони не нададуть повну компенсацію своїм потерпілим і на стільки часу, скільки потрібно, щоб показати, що вони повністю реабілітовані.


3- Мульти рецидивісти (злочинці втретє і вище) є злочинцями, їм буде надано варварське громадянство, і вони ніколи не повернуться у вільний світ, якщо їх невинність не буде доведена.


У Тувалу 51 ось як ми могли б заспокоїти відносини між поліцією та населенням:


-Арешт, перевірка особи завжди повинні бути виправдані після факту. За відсутності апостеріорного (порушення, проступок, злочин) підконтрольній або заарештованій особі має бути надано компенсацію за «втрату часу» у розмірі 50 доларів США на годину з мінімальним розміром 20 доларів США. Наче дивом так різко впаде кількість перевірок, а отже, і кількість задирок.


- З іншого боку, якщо арешт виправданий після факту, опір йому є злочином, за який передбачено штраф, який розраховується пропорційно кількості присутніх агентів, помноженій на погодинну компенсацію за «втрату часу».


-Опір арешту, який пізніше не виправданий, не є правопорушенням, але призводить до скасування погодинної надбавки за «втрату часу», на яку вона може дати право.


- Презумпція невинуватості: будь-який арешт або перевірка особи дають право на негайну компенсацію в розмірі 50 доларів США на годину з мінімальним розміром 20 доларів США, ця сума стане штрафом і тому буде повернута владі, лише якщо арешт або перевірка особи виправдані після факту (порушення, проступок, злочин). Це робиться для запобігання образливої поведінки.


-У Тувалу 51 ми вважаємо, що вважатися правопорушенням і діяння має спровокувати шкоду або особі, або майну. За відсутності шкоди правопорушення немає.

Якщо особа, якій завдано шкоди чи загрожує – це він сам, цій особі слід запропонувати медичний захист/нагляд. Якщо вважатиметься спроможним і у разі відмови, ця особа повинна буде підписати звільнення з відповідальності, що дозволить службам охорони здоров’я віддавати перевагу іншим людям.

Якщо шкоди не було заподіяно, але діяння може загрожувати іншим особам або майну, окрім вас самого, то небезпечна дія чи поведінка може вважатися правопорушенням у разі рецидиву..


tuvalu-51.org

https://www.facebook.com/groups/200073807737338/

*

https://www.assemblee-nationale.fr/dyn/15/rapports/ega/l15b0721_rapport-information.pdf

*

https://www.pbo-dpb.gc.ca/web/default/files/Documents/Reports/RP-1920-024-S/RP-1920-024-S_en.pdf





Примітка автора:


Цей маніфест був написаний у 2020 році як примхлива реакція на події того року. Оригінальна версія була відредагована англійською, а потім перекладена іншими мовами за допомогою google translate. За помилки перекладу просять індульгенції... У мене немає знайомих ні в Україні, ні в Україні, крім інтернету. Озираючись назад, здається, що триваючу драматичну апокаліптичну війну можна зупинити лише в тому випадку, якщо світ погодиться розділити свої засоби до існування, дозволивши мільйонам уникнути залежності від Made in China і зберегти демократію. Ми дійсно живемо в пророчий час.


Діліться і живіть!

 



 Important update:

 


 



Comments

Popular posts from this blog

Tuvalu 51 Manifesto (English original version)

Manifeste Tuvalu 51 (version Française)